Hertlův zápas. Český mladík v NHL vstřelil dvě branky a San Jose vede 2:1 na zápasy

Tomáš Hertl se v nočním zápase play-off NHL dvakrát střelecky prosadil a byl po právu vyhlášen první hvězdou zápasu mezi domácím San Jose a St. Louis Blues. Hertl se svými dvěma zásahy výrazně podílel na výhře Sharks 3:0. Český útočník je nejlepším střelcem v dosavadním průběhu série.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl střílí vítěznou branku v zápase proti St. Louis Blues

Tomáš Hertl střílí vítěznou branku v zápase proti St. Louis Blues | Zdroj: Reuters

Za nerozhodného stavu 1:1 na zápasy pokračovala dnes v noci semifinálová série mezi San Jose Sharks a St. Louis Blues. Domácí, v jejichž dresu se představili i Tomáš Hertl s Romanem Polákem, usilovali o zlomení série ve svůj prospěch.

To se jim, i díky dvěma zásahům věčně dobře naladěného Hertla, podařilo. První branku si český mladík připsal v 16. minutě. V útočné třetině si našel přihrávku Pavelskiho a bombou nad rameno brankáře Elliota poslal Sharks do vedení.

Druhý gól zaznamenal bývalý slávista v poslední části duelu. Za brankou soupeře dostal pas od Thortona, udělal dva kroky před branku a mezi nohama bezmocného gólmana uzavřel gólový výčet zápasu. Zároveň se třemi brankami kraluje střeleckým tabulkám této série.

Další zápas sehrají oba týmy v noci ze soboty na neděli.

Dva góly Tomáše Hertla:

Výsledek semifinále play off NHL:

San Jose - St. Louis 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Branky: 16. a 47. Hertl, 32. Donskoi. Střely na branku: 16:22. Diváci: 17.562. Hvězdy zápasu: 1. Hertl, 2. Thornton, 3. Jones (všichni San Jose). Stav série: 2:1.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme