Hokejista David Krejčí si připsal tři body, ale na vítězství Bostonu to nestačilo

Český útočník David Krejčí si v utkání Bostonu s Tampou připsal tři body, ale na vítězství Bruins to nestačilo. Hosté z Tampy se prosadili hned šestkrát a jednu gólovou střelu si připsal i Ondřej Palát. Ve druhém večerním utkání NHL vyhrál New York Islanders nad Winnipegem 4:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ani český brankář Ondřej Pavelec nepomohl Winnipegu k výhře na ledě New York Islanders

Ani český brankář Ondřej Pavelec nepomohl Winnipegu k výhře na ledě New York Islanders | Zdroj: Reuters

David Krejčí otevřel už ve 3. minutě skóre utkání Bostonu s Tampou a v polovině první třetiny asistoval i u druhého gólu svého týmu. Hosté však stihli ještě v první třetině vyrovnat, když se o jejich druhý gól postaral Ondřej Palát.

Ve druhé třetině hosté dokonali obrat ve skóre, ale při přesilové hře se po další přihrávce Krejčího trefil podruhé v utkání Eriksson a bylo znovu vyrovnáno. Tampě však vrátil vedení také v početní výhodě Stamkos a ve třetí části už stříleli pouze hosté. Boston se tak ani ve třetím utkání nedočkal bodového zisku.

Winnipeg se v utkání na ledě New York Islanders dočkal gólu až za stavu 3:0 ve druhé polovině zápasu. Českého gólmana Pavelce postupně překonali Strome, Nelson a Tavares, kterému asistoval při přesilové hře Židlický.

Zdánlivě ztracený zápas ale dokázali Jets ještě zdramatizovat. Osm minut před koncem zápasu snížil na rozdíl jediného gólu Byfuglien, a když Tavares neproměnil trestné střílení, odhodlali se hosté k power play. Tu ukončil 19 vteřin před koncem zápasu gólem do prázdné branky Bailey.

Výsledky NHL:

Boston - Tampa Bay 3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
Branky: 12. a 33. Eriksson (na obě Krejčí), 3. Krejčí - 16. a 25. Boyle, 17. Palát, 36. Stamkos, 46. Drouin, 56. Filppula. Střely na branku: 30:23. Diváci: 17 565. Hvězdy zápasu: 1. Boyle (Tampa Bay), 2. Eriksson, 3. Krejčí (oba Boston).

New York Islanders - Winnipeg 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Branky: 20. Strome, 27. Nelson, 31. Tavares (Židlický), 60. Bailey - 36. Scheifele, 52. Byfuglien. Ondřej Pavelec odchytal za Winnipeg 59 minut, z 43 střel inkasoval 3 góly a úspěšnost zásahů měl 93 procent. Střely na branku: 44:24. Diváci: 11 183. Hvězdy zápasu: 1. Tavares, 2. Nelson (oba Islanders), 3. Scheifele (Winnipeg).

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme