Hokejisté Boleslavi promarnili přesilovky a dál čekají na druhou domácí výhru

Mladoboleslavští hokejisté nepotvrdili na domácím ledě páteční extraligovou výhru z Olomouce. Před vlastním publikem prohráli s Kometou Brno 3:4 po samostatných nájezdech. Bruslařský klub tak dál čeká na druhé vítězství v domácím prostředí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brněnský František Ptáček překonává v rozhodujícím nájezdu brankáře Boleslavi Davida Ritticha

Brněnský František Ptáček překonává v rozhodujícím nájezdu brankáře Boleslavi Davida Ritticha | Zdroj: ČTK

Na vlastním ledě se mladoboleslavským hokejistům skutečně nedaří. Vyhráli zatím jediný zápas. V neděli byli proti odvěkému rivalovi z Brna blízko k tomu, aby si bilanci vylepšili. Nestalo se. Z diváckého pohledu byla nejzajímavější úvodní část hry, skončila nerozhodně 3:3.

„Po první třetině mi nebylo zrovna dobře, byla dost psychicky náročná. Mám takovou povahu, že se nad obdržené góly dokážu povznést. Dvě trefy dala Kometa se štěstím. Věřím, že se to pro příště otočí, snad jsme si smůlu vybrali,“ doufá gólman David Rittich.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ohlasy boleslavských hokejistů po prohraném utkání s Kometou zaznamenal Pavel Petr

Trenéři ale v boleslavské šatně po první třetině prý zvedat hlas nemuseli. „Řekli jsme si, co musíme změnit, ale určitě jsme si nenadávali. Bylo to 3:3, tudíž jsme do druhé třetiny šli, jako kdyby byl stav 0:0. Dusno nebylo,“ prozrazuje Rittich.

Domácí mrzely nevyužité přesilovky. V závěru prodloužení Boleslavští nevyužili tu ve čtyřech proti trojici bránících protihráčů.

„Přesilovky rozhodují zápasy, bohužel nám to tam nepadlo. Nájezdy už jsou buď, anebo,“ uvedl útočník David Vrbata. Zamyslel se také nad tím, proč mají Středočeši lepší výsledky na ledě soupeřů. „Zaplaťpánbůh, že vozíme body z venkovních duelů. Věřím, že vyhrávat začneme také doma,“ doufá Vrbata.

Spravit chuť si tým trenérské dvojice František Výborný - Marian Jelínek může už v úterý na vítkovickém ledě.

Pavel Petr, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme