Hokejisté Karlových Varů podlehli ve dvacátém čtvrtém kole extraligy Zlínu 3:5.

Hokejisté Karlových Varů ani poosmé nedokázali zvítězit nad Zlínem. V předehrávce 24. kola prohráli na své ledové ploše 3:5 a ztratili čtvrtou příčku v tabulce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání 24. kola hokejové extraligy HC Energie Karlovy Vary - PSG Zlín 25. listopadu v Karlových Varech. Lukáš Pech (vpravo) a brankář Lukáš Mensator z Karlových Varů a Michal Důras ze Zlína.

Utkání 24. kola hokejové extraligy HC Energie Karlovy Vary - PSG Zlín 25. listopadu v Karlových Varech. Lukáš Pech (vpravo) a brankář Lukáš Mensator z Karlových Varů a Michal Důras ze Zlína. | Zdroj: ČTK

HC Energie Karlovy Vary - PSG Zlín 3:5 (0:1, 1:3, 2:1)

Už více než dva roky hledají Západočeši recept na to, jak Zlín porazit a bylo to patrné také tentokrát. V šesté minutě se hosté ujali vedení a podpořeni výborným gólmanem Dubou nejenže odolávali snaze Varů o vyrovnání, ale navíc dokázali trestat chyby domácí obrany.

Přehrát

00:00 / 00:00

Aleš Procházka sledoval jediné dnešní utkání mezi K.Vary a Zlínem

Branky a nahrávky:

31. Sloboda (Pech, Skladaný), 58. Kumstát (D. Hruška), 60. Pech (D. Hruška) - 6. Důras (I. Rachůnek), 23. Balaštík (Köhler, Leška), 37. Důras (I. Rachůnek, T. Sýkora), 39. Balaštík (Leška), 56. Balán (Holík).

Aleš Procházka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme