Hokejová Sparta oplatila Liberci finálovou porážku. Jako pomstu to ale neberu, říká Pöpperle

Když se naposledy v minulé sezoně střetli hokejisté Liberce a Sparty, byly z toho mistrovské oslavy Bílých Tygrů. Obě mužstva na sebe narazila znovu ve 3. kole nového ročníku Tipsport extraligy. Tentokrát se ale radovali Pražané, kteří pod Ještědem zvítězili 3:2 a soupeři poodhalili, na čem je třeba pracovat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejová Sparta porazila v rámci třetího ligového kola Liberec 3:2

Hokejová Sparta porazila v rámci třetího ligového kola Liberec 3:2 | Zdroj: ČTK

I pět měsíců po zisku mistrovského titulu mají být v Liberci na co pyšní, a tak si v rámci předzápasového ceremoniálu připomněli suverénní jízdu minulou sezonou.

Až pak se přece jen už trochu jiný, pozměněný tým Bílých Tygrů, vrhnul do reprízy posledního play-off, jenže ta už výsledkově tak slavně nedopadla.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejisté Sparty v úterý porazili hráče Liberce a částečně jim oplatili porážku z posledního finálového duelu

„Myslím, že i kdyby tady zůstal ten samý tým, tak by se rekordy z minulé sezony asi těžko zopakovaly, protože ta sezona byla neskutečná. Už je to bohužel za námi a teď se musíme soustředit na novou,“ vysvětluje útočník Michal Bulíř, že se svými spoluhráči nastavil laťku snad až k nebesům.

Včera proti Spartě naopak Bílí Tygři stejně jako v celé přípravě naopak potvrzovali, že je jejich velkým pomistrovským problémem střílení branek, protože vyložených šancí bylo několik.

Sparta a Třinec zvítězily ve finálových reprízách. V extralize se dařilo domácím týmům

Číst článek

„Je to pro nás každodenní téma. Dostali jsme se do stavu, kdy se na každý gól nadřeme. Je to ale klišé, trénujeme a doufám, že zlepšíme efektivitu. Třeba u prvního útoku si myslím, že je to jenom otázka času, kdy těch gólů bude více,“ říká trenér Severočechů Filip Pešán po utkání se Spartou, která tentokrát bodově vyloupila arénu úřadujících mistrů.

Její brankář Tomáš Pöpperle ale nebere zisk tří bodů jako pomstu.

„Jako pomstu asi ne, ale samozřejmě je tam motivace. Tak je to ale z obou stran. Je to pro nás super vstup do sezony,“ dodává gólman pražského celku.

David Nyč, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme