Hokejovou Kometu Brno bude trénovat Alois Hadamczik

Bývalý reprezentační trenér Alois Hadamczik má po více než roční pauze nové angažmá. Podpisem dvouleté smlouvy se stal trenérem brněnské hokejové Komety. Do extraligy se tak vrací po pěti letech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový trenér Komety Brno Alois Hadamczik

Nový trenér Komety Brno Alois Hadamczik | Zdroj: ČTK

„Dostal jsem nabídku a Kometa je pro mě výzva. Hlavně, když jsem viděl diváky a atmosféru, tak si jako trenér nemůžu nic lepšího přát,“ vysvětluje nový kouč Komety Alois Hadamczik.

Na brněnské lavičce střídá Vladimíra Kýhose, který byl u fanoušků Komety oblíbený.

Přehrát

00:00 / 00:00

Když jsem viděl diváky a atmosféru, tak si jako trenér nemůžu nic lepšího přát, vysvětluje nový kouč Komety Alois Hadamczik

„Kýhose mám rád jako člověka. Netrénoval jsem s ním, nic proti němu nemám. Navíc jsem nezapříčinil konec Kýhose v Brně. Kdybych tady nebyl, byl by tady jiný trenér,“ vysvětluje Hadamczik.

„Libor mě oslovil, přicházím do Brna jako trenér a budu se snažit o co nejlepší výsledky.“

V současné době sleduje nový trenér Komety mistrovství světa v Praze a Ostravě. Do hodnocení výkonů českých hokejistů se pouštět nechtěl.

„Byl jsem vždycky kritizovaný, když jsem někoho nevzal. Asi bych měl tak pět jiných hráčů, ale za výsledky odpovídá trenér a ten si vybral, koho chtěl. Teď jsem divák a je důležité, aby byl spokojený národ,“ řekl na adresu trenéra Růžičky a reprezentačního týmu Hadamczik.

Vojtěch Bureš, Jakub Pacner Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme