Hokejový obránce Krajíček se vrátil do Třince. Cítí drobné tréninkové manko

Hokejový obránce Lukáš Krajíček se po předčasném konci v Dinamu Minsk vrací do Třince, s nímž před pěti a půl lety získal mistrovský titul. Rád by do extraligy naskočil už v pátek, kdy Oceláři hostí Vítkovice. S aktuálním lídrem tabulky podepsal víceletou smlouvu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oceláři Třinec Werk Arena

Oceláři Třinec Werk Arena | Foto: František Kuna | Zdroj: Český rozhlas

O návratu třiatřicetiletého zkušeného obránce, majitele tří medailí z mistrovství světa a hokejisty s více než 300 odehranými zápasy v NHL, informoval třinecký klub na svém webu.

Krajíček přišel do Třince na podzim roku 2010 a měl tehdy za sebou angažmá ve Floridě, Vancouveru, Tampě Bay a Philadelphii, s níž si zahrál finále Stanley Cupu.

Poté co s Oceláři vyhrál extraligu, odešel do Kontinentální ligy a v Minsku letos načal šestou sezonu. Jenže v minulém týdnu běloruský tým oznámil, že už s ním nepočítá.

V Třinci už Krajíček začal trénovat, do zápasů by rád naskočil co nejdříve. „Do pátku je docela daleko. Uvidíme, jak se budu cítit a jak rozhodnou trenéři. Momentálně cítím drobné tréninkové manko, deset dnů jsem neměl brusle na nohou, balili jsme s rodinou věci a stěhovali se zpátky do Česka. Rád bych hned v pátek nastoupil. Věřím, že to dobře dopadne,“ řekl Krajíček.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme