Hokejový Třinec se zbavuje opor, vyřadil z kádru Klepiše a Hrňu

Kádr hokejových vicemistrů z Třince překvapivě opouštějí dva z nejproduktivnějších hráčů. Jakub Klepiš a Erik Hrňa byli vyřazeni z kádru a o jejich dalším působišti není jasno. Favorizovaný severomoravský tým v sezoně zaostává za očekáváním, v extralize je až desátý.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jedním z vyřazených je Erik Hrňa

Jedním z vyřazených je Erik Hrňa | Foto: Creative Commons Attribution 4.0 International

„Vedení HC Oceláři Třinec dnes rozhodlo, že s okamžitou platností byli vyřazení z týmu hráči Jakub Klepiš a Erik Hrňa. O jejich dalším působení klub jedná,“ zní stručné prohlášení tiskového mluvčího klubu Tomáše Želazka.

Třinec, jeden z nejambicióznějších klubů extraligy, v letošním ročníku nenaplňuje očekávání a je až desátý. Oba vyřazení hráči však patří mezi pětici nejproduktivnějších hráčů. Hrňa má 11 bodů za 3 góly a 8 asistencí, Klepiš ještě o bod víc, ve 23 zápasech ale vstřelil jedinou branku.

Krok vedení Ocelářů přišel po včerejší domácí prohře s Olomoucí 1:4 a sérii tří proher v řadě. Právě na vyřazené hráče měl Třinec spoléhat.

Masér hokejového Chomutova dostal pokutu a podmíněný zákaz činnosti

Číst článek

„Vím, že momentálně nehraji ani z padesáti procent tak, jak se ode mne očekává. Sám to vím, týmu příliš nepomáhám. Špatné výsledky beru částečně na sebe,“ řekl po včerejší prohře klubovému webu reprezentant Klepiš, který dostal před ročníkem novou lukrativní smlouvu.

Podle deníku Sport má minimálně mistr světa z roku 2010 Klepiš o svém dalším působení jasno. Prý se chystá jeho přestup do Chomutova, kde by se setkal se svým bývalým trenérem ze Slavie Vladimírem Růžičkou.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme