Hosté platili za vstupenky o 280 korun víc. Inspekce zahájí proti hokejovému Hradci správní řízení

Česká obchodní inspekce povede správní řízení s hokejovým klubem Mountfield Hradec Králové. Důvodem je rozdílná cena vstupenek na první dva domácí semifinále proti Kometě Brno. Na Českou obchodní inspekci se obrátila zhruba desítka spotřebitelů. Fanoušci moravského klubu totiž platili za vstup na stadion o 280 korun více.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hradeckému hokejovému klubu hrozí až třímiliónová pokuta

Hradeckému hokejovému klubu hrozí až třímiliónová pokuta | Zdroj: ČTK

Fanoušci hokejového Brna si za první dva zápasy svých oblíbenců museli sáhnout hluboko do kapsy. Zatímco pro příznivce Hradce Králové se cena vstupenky pohybovala okolo 170 korun, Brňany stála podobná místa v sektoru hostí 450 korun.

Přehrát

00:00 / 00:00

Exkluzivně pro Český rozhlas informaci potvrdil mluvčí ČOI Jiří Fröhlich

„V současné chvíli královéhradecký inspektorát České obchodní inspekce (ČOI) povede s prodejcem správní řízení a další bližší informace nebudeme až do pravomocného rozhodnutí sdělovat,“ uvedl mluvčí ČOI Jiří Fröhlich.

Vstupenku na čtvrteční utkání si prý zakoupily také dvě inspektorky. Ta, která řekla, že ji chce pro známého z Brna, musela zaplatit 450 korun, a to bez předchozího upozornění.

Český rozhlas oslovil i hokejový klub Mountfield Hradec Králové. Ten se ale vyjadřovat zatím nechtěl.

Jeho generální manažer Aleš Kmoníček dříve uvedl, že cena vstupenky je pro fanoušky Komety stejná, jako bude pro příznivce Hradce v Brně. V jihomoravské metropoli je ale cena místenky do sektoru domácích i hostů stejná.

Barbora Kladivová, Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme