Jágr je v pořádku. Rozbruslil 'koňara' a v noci by měl zasáhnout do hry

Český hokejista hrající NHL v týmu Florida Panthers Jaromír Jágr by měl v noci zasáhnout do hry proti Tampa Bay Lightning. Ze sobotního zápasu sice odstoupil, ale zranění nebylo vážného charakteru, schytal takzvaně „koňara“.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr zítra oslaví 44. narozeniny. Přesto patří k tahounům hokejové Floridy

Jaromír Jágr zítra oslaví 44. narozeniny. Přesto patří k tahounům hokejové Floridy | Zdroj: Reuters

Původně bylo podezření na problémy s třísly, ale to se nakonec nepotvrdilo. „Je v pořádku,“ uvedl na webu NHL.com trenér Gerard Gallant. Český útočník se zúčastnil ranního rozbruslení a sám byl na ledě už v neděli, takže by měl být připraven do hry.

„On sám dobře ví, co potřebuje, aby byl připraven k utkání. Zná svoje tělo a ve čtyřiačtyřiceti letech to bude bolet. Tvrdě maká, aby se dostal zpět do hry,“ řekl Gallant.

Další dobrou zprávou je pro Floridu návrat finského útočníka a druhého nejlépe bodujícího hráče Panthers z loňské sezony Jussi Jokinena. Naposledy hrál kvůli zranění v dolní části těla 20. října.

„Dneska hrát nebude, ale vrátí se co nejdřív. Bruslí už týden a půl, takže je připraven,“ uvedl Gallant s tím, že Jokinen naskočí do hry zřejmě ve čtvrtek proti San Jose Sharks.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme