Jágr se bude muset obejít bez dvorního centra. Barkov bude Floridě chybět až tři týdny

Hokejová Florida se bude muset na dva až tři týdny obejít bez svého nejproduktivnějšího hráče Aleksandera Barkova. Finský útočník se zranil v předminulém zápase, ve kterém Panteři podlehli na domácím ledě Torontu 2:3 po prodloužení, a do čtvrtečního duelu proti Montrealu už nenastoupil.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Aleksander Barkov

Útočník Aleksander Barkov | Zdroj: Reuters

Jednadvacetiletý Barkov odstoupil z utkání s Torontem poté, co ho ve druhé dvaceminutovce pukem nešťastně do boku trefil spoluhráč Keith Yandle. Hráč Floridy následně podstoupil vyšetření magnetickou rezonancí.

Kouč Floridy Tom Rowe zámořským médiím zranění blíže nespecifikoval, jen uvedl, že Barkov nemá zraněná žebra a že se ho zranění trápilo už několik zápasů před tím.

Pro celek z floridského města Sunrise je absence Barkova velkou ztrátou. Barkov je totiž s 27 body nejproduktivnějším hráčem mužstva a navíc plní roli centra první formace, v níž pravidelně hraje také Jaromír Jágr. Panterům navíc dlouhodobě chybí další přední útočník Jonathan Huberdeau.

V zápase proti Montrealu, který Florida prohrála v prodloužení, Barkova na centru po boku Jágra vystřídal Nick Bjugstad.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme