Jágr v Praze pokřtil svůj kalendář. Jedná se o můj první a asi i poslední, prohlásil

Hokejová mládež na Kladně bude mít o něco více prostředků na provoz. Jaromír Jágr, spolumajitel kladenského klubu, totiž nafotil kalendář a výtěžek z jeho prodeje půjde právě na podporu malých hokejistů ve středočeském klubu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr při křtu svého kalendáře

Jaromír Jágr při křtu svého kalendáře | Zdroj: ČTK

„Abych byl upřímný, tak jsem nevěděl, co mě čeká. Bylo to v takovém tom zápasovém tempu, takže jsem neměl moc času,“ přiznává Jaromír Jágr.

„Hráli jsme tehdy každý druhý den, tak jsme to museli zvládnout v krátkém procesu. Fotograf Bráňa byl ale vynikající. Udělal to pro mě co nejjednodušší, všechno narežíroval, takže jsem vždy přišel, odfotil jsem to a šel jsem si odpočinout. Nakonec to dopadlo skvěle,“ vzpomíná na únorové focení s Branislavem Šimůnkem slavný hokejista.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaromír Jágr dnes v Praze pokřtil svůj kalendář. Focení bylo dobře zrežírované, řekl

Na Floridě tehdy vzniklo 1800 fotografií. Dvanáct nejpovedenějších z nich jsou součástí kalendáře, včetně té červnové, na které je Jaromír Jágr zachycen do půl těla vysvlečený a ležící v posteli.

„To byl na mě takový trik. Ani jsem nevěděl, že se to bude v té posteli fotit. Řekli mi, že jestli jsem utahaný, tak že si mám lehnout. Lehl jsem si tedy a pak jsem zjistil, že je to v šestém měsíci,“ žertoval Jaromír Jágr.

Jako kmotru kalendáře si nejlepší Evropan v historii NHL vybral přítelkyni Veroniku Kopřivovou. Mimochodem, ta svému milému fotografie necenzurovala a to včetně té červnové.

Jaromír Jágr už toho ve svém životě nafotil hodně, ale kalendář ještě ne a tak pro něj byla i premiéra pokřtít fotografie sklenkou šampaňského.

„Nepamatuji si, jestli jsem něco někdy křtil. Je to můj první kalendář a pravděpodobně i poslední, protože kdo by byl zvědav na někoho v padesáti letech. Chci popřát lidem, kteří si to koupí, aby byli spokojeni a abych se na ně celý rok smál. Aby je bavil život, protože to je nejdůležitější,“ přeje Jaromír Jágr.

Petr Kadeřábek, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme