Jakub Klepiš jde z Třince do Boleslavi, Oceláři získali Lukáše Žejdla

Po vyřazení z kádru Ocelářů Třinec má útočník hokejové reprezentace Jakub Klepiš nové angažmá. Jeho smlouvu přebírá Bruslařský klub z Mladé Boleslavi. 31letý hráč by měl ve středních Čechách hrát do roku 2018. Opačným směrem jde útočník Lukáš Žejdl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Klepiš

Jakub Klepiš | Foto: Creative Commons Attribution 4.0 International, Aleksi Stenberg

„Chci poděkovat i Třinci, Jakubu Klepišovi i jeho agentovi za solidní a rychlé jednání,“ uvedl v tiskovém prohlášení k příchodu Jakuba Klepiše manažer Mladé Boleslavi. Středočeský klub přebírá lukrativní smlouvu reprezentačního útočníka z Třince. Platit bude do roku 2018.

„Extraliga jede poměrně velkou rychlostí, Vánoce bývají v mnohém náročné, až zlomové. Jsme rádi, že se nám vše podařilo vyřídit rychle a korektně. Jakuba u nás vítáme a nepochybujeme o tom, že výborně zapadne,“ věří manažer.

31letý forvard v mládežnických letech přešel ze Sparty do Slavie, kde později získal hned dva mistrovské tituly, byl draftován týmem NHL Ottawa Senators, jednu sezonu odehrál i za Washington. V poslední době hrál za Třinec, kde ho ale pro neuspokojivé výkony v pondělí vyřadil z kádru.

Opačným směrem míří jiný útočník Lukáš Žejdl, kterému v Boleslavi předčasně končí hostování. 24letý útočník odehrál v této sezoně za Bruslaře 26 zápasů a připsal si 12 bodů za 5 branek a 7 asistencí.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme