Je to 'dobytek', neskrýval rozčílení po včerejším incidentu brankář Komety Marek Čiliak

Hokejová extraliga zažila velkou nepříjemnost. Fyzickým napadením dvou brněnských hokejistů skončilo včerejší utkání, ve kterém Chomutov porazil Brno 4:2. Jeden z členů chomutovského realizačního týmu po zápase před brněnskou šatnou sekl hokejkou dva útočníky Komety Ostřížka a Koreise.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brněnský brankář Marek Čiliak. I on byl po včerejším incidentu hodně rozezlen

Brněnský brankář Marek Čiliak. I on byl po včerejším incidentu hodně rozezlen | Zdroj: ČTK

Chomutovský kustod se zřejmě mstil za faul Ostřížka na Romana Červenku v závěru zápasu. Hvězda Chomutova se na vítězství Pirátů podílela gólem a dvěma asistencemi.

„To jsem snad v životě nezažil, aby z šatny vyběhl kustod a sekal po hráčích hostujícího mužstva. Dostali jsme dva, jeden do zad a já skoro do hlavy. Šel jsem z ledu a viděl jsem jak David Ostřížek akorát inkasuje sekeru do zad. Beze slov. Bez vysvětlení,“ popisoval incident jeden z postižených útočníků Brna Jakub Koreis.

Přehrát

00:00 / 00:00

Chomutovský kustdo napadl údajně dva brněnské hráče po včerejším zápase mezi Piráty a Kometou

Vytočený byl také trenér Komety Alois Hadamczik.

„Jestli si myslí, že chrání kabinu, tak je to de***. To se nedělá. Naši hráči mu měli dát do dr*** a byl by pokoj. Aby tady kustod napadal hráče a dělal ramena před Červenkou, tak to mi přijde ubohé. Červenka je tak schopný hráč, herně i silově. Umí se ubránit sám. Nepotřebuje kustoda, aby ho chránil,“ řekl Hadamczik.

Konflikt brněnští zanesli s rozhodčími do zápisu o utkání. Ani v něm ale nebylo uvedeno, kdo hokejisty Komety napadl. Chomutovští se k incidentu nechtěli vyjadřovat. Platilo to i pro jednoho z trenérů Pirátů Jana Šťastného.

„My jsme byli v šatně a přišli jsme až potom, co se tu něco událo. Já osobně jsem u toho nebyl. Budeme teprve zjišťovat, co se stalo, nebo nestalo. Nemůžu se k tomu teď vyjadřovat,“ dodává Šťastný.

Dohra v Chomutově? Domácí masér údajně napadl dva hráče Komety

Číst článek

Brno si tak z Chomutova odvezlo nejenom porážku, ale také modřiny.

„To může dělat někde na vesnici, to je dobytek. Kdo proboha tohle udělá v extralize? Ten tu nemá co dělat. Jestli si tohle dovolil tady, tak ať radši do Brna ani nejezdí,“ pěnil po incidentu brankář Komety Marek Čiliak.

David Kalvas, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme