Jeřábek rezignoval, trenérem Komety je Lubina

U extraligového týmu Brna skončil na vlastní žádost trenér Vladimír Jeřábek, který nevydržel výsledkovou mizérii mužstva. Kometa v posledních osmi zápasech ani jednou nevyhrála v základní hrací době. Na místo hlavního kouče se posunul dosavadní asistent Ladislav Lubina.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Jeřábek

Vladimír Jeřábek | Foto: Hokej.cz

„Usoudil jsem tak po šňůře nezdarů, kdy jsem si říkal, že další dva zápasy doma musíme vyhrát. I když jsme ten první prohráli po dobrém výkonu, možná nejlepším za poslední dobu, tak si myslím, že odchod trenéra může dát mužstvu potřebný impuls,“ vysvětlil svoje rozhodnutí Vladimír Jeřábek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Vladimír Jeřábek chce dát svým odchodem mužstvu nový impuls

Jeřábek přišel na lavičku Komety v listopadu 2009 a smlouvu má do konce dubna letošního roku. Pro Lubinu to bude první angažmá na pozici hlavního trenéra v české nejvyšší hokejové soutěži.

Jeřábek je čtvrtým koučem, který v letošní sezóně Tipsport extraligy skončil. Před ním byli odvoláni Holaň z lavičky pražské Sparty a Tlačil od mužstva Mladé Boleslavi. Stejně jako Jeřábek skončil na vlastní žádost Vejvoda na střídačce Kladna.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme