Klepiš napodoboval Jágra, dlouhé vlasy nahradily kapitánovy spodky

Jaromír Jágr je legendou nejen pro diváky a fanoušky, ale také pro své spoluhráče. Ti si z něj ovšem docela hezky vystřelili. Jeho bývalou bujnou 'hřívu' nahradil Jakub Klepiš spodky Jakuba Voráčka a v dresu s kapitánským céčkem Pittsburghu se začal na tréninku rozcvičovat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Klepiš jako Jaromír Jágr, místo bujné hřívy měl na hlavě Voráčkovy spodky

Jakub Klepiš jako Jaromír Jágr, místo bujné hřívy měl na hlavě Voráčkovy spodky | Zdroj: ČTK

„Hledal jsem nějaké černé tričko, nakonec mi dal ‚Voras‘ spoďáry. Naštěstí nosí dvoje,“ usmíval se Jakub Klepiš.

To je zatím asi největší smolař v českém národním týmu hokejistů. Se zraněními, která si přivodil v úvodu mistrovství světa, ale nic neudělá.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jakub Klepiš si na tréninku vystřelil z Jaromíra Jágra, když vyjel v dresu Pittsburghu a dlouhými vlasy vytvořenými z trenek kapitána Voráčka

I když se teď podle svých slovo cítí v pořádku, hrát proti Švýcarsku nebude. I proto možná měl čas a myšlenky na realizaci takového kousku, i když nápad to nebyl jen jeho.

„Známá od mamky mi dala dres, aby ho Jarda podepsal. Ještě je v tom zakomponovaný Michal Vondrka, který vymyslel dlouhou hokejku. Takže v tom nejsem sám.“

Pro někoho by se možná zdál tento fór docela odvážný, možná byste si říkali, nenaštve to Jaromíra Jágra? Neurazí se? Jakub Klepiš ho rovnou vyhledával, ale řešil přesně tyto otázky a trochu se bál reakce slavné šedesát osmičky, která v tu chvíli byla na ledě dvakrát.

I Jaromír Jágr se na tréninku dobře bavil, v bílém Martin Erat | Foto: ČTK

„Nemohl jsem ho najít, ale usmál se a pak se ptal, kdo to je, protože mě nepoznal,“ dodal Jakub Klepiš a i další útočník Jiří Novotný potvrzuje, že to byl docela dobrý nápad a dobré odlehčení.

„Věděl jsem to a trochu to uvolnilo atmosféru před tréninkem. Akorát jsem nevěděl, že si udělá vlasy z trenek, ale bylo to super,“ pochválil nápady svých spoluhráčů, ze kterých se v tréninkové sestavě českého národního týmu zrodili dva Jágrové Jiří Novotný.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme