Litvínovský obrat dirigoval Hübl. Verva přerušila sérii porážek

Hokejový mistr z Litvínova v extralize zabral. V dnešním 8. kole skolil lídra tabulky pražskou Spartu 3:2 po samostatných nájezdech a ukončil sérii čtyř porážek v řadě. Dvěma góly výhru Vervy zařídil její nejlepší střelec Viktor Hübl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rozhodující nájezd Viktora Hübla proti Spartě

Rozhodující nájezd Viktora Hübla proti Spartě | Zdroj: ČTK

„Už jsme potřebovali zabrat aspoň za dva body. V Plzni jsme propadli v poslední třetině, nějakým způsobem jsme si to vyříkali a dnes už to bylo o něčem jiném. Zvládli jsme to i dozadu. Chybičky tam byly, ale nebylo jich tolik,“ zhodnotil zápas Litvínova se Spartou Viktor Hübl.

Jeho tým prohrál poslední čtyři zápasy, naposledy v Plzni po prodloužení. Nedařilo se mu ani dlouho proti Spartě. Během zápasu Verva dvakrát prohrávala.

Přehrát

00:00 / 00:00

Verva Litvínov se zvedla ze série špatných výsledků v nejlepší možnou chvíli, proti Spartě. Obrat řídil Viktor Hübl

„Paradoxně nám to možná prospělo. Vždycky jsme vedli, báli se o výsledek a hráli nervózně. Dnes jsme potřebovali zápas dotáhnout a otočit,“ řekl střelec jedné z vyrovnávacích branek a rozhodujícího samostatného nájezdu.

Tým obhájce titulu zatím táhnou pouze první dva útoky a nedaří se ani v obraně. Během šesti zápasů inkasoval Litvínov, který v loňské sezoně deptal soupeře tvrdou obranou a vynikajícím brankářem Francouzem, už 19 gólů. Má druhou nejhorší defenzivu z celé extraligy.

Litvínov porazil Spartu po nájezdech, extraligu vede Mladá Boleslav

Číst článek

„Musíme začít od začátku. Možná jsme si mysleli, že navážeme a minulou sezonu a půjde to samo. Bohužel to nešlo,“ přemýšlí.

Osobní statistiky opory Severočechů jsou ale skvostné. Dal už 8 branek. „Střelecky se daří až moc. Koukal jsem, že nemám ani jednu nahrávku. Vždycky říkám, jak akorát nahrávám a najednou tam jsou jen góly. Ale ono se to otočí, každý má chvíli formu. Rozdělí se to mezi víc hráčů,“ usmívá se Viktor Hübl.

 

Litvínov - Sparta 3:2sn Po zlepšeném výkonu především ve třetí třetině jsme dokázali dvakrát dotáhnout stav a v ná...

Posted by Hokej Litvínov on 27. září 2015

David Kalvas, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme