Litvínovští hokejisté padli posedmé v řadě, v repríze loňského finále nestačili na Třinec

Do Třince přijeli Litvínovští s tragickou bilancí šesti prohraných zápasů v řadě, bohužel opět neuspěli. Mladá Boleslav znovu bodovala v domácím zápase, tentokrát porazila Vítkovice. Tři z šesti utkání 21. kola hokejové extraligy se musela prodlužovat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Klepiš a Viktor Hübl v dnešním zápase 21. kola Tipsport extraligy

Jakub Klepiš a Viktor Hübl v dnešním zápase 21. kola Tipsport extraligy | Zdroj: ČTK

Litvínov prožívá opravdovou „pomistrovskou“ kocovinu. Tým, který v letní pauze opustili hvězdní hráči Ručínský, Petružálek a Francouz, se krčí na posledním místě tabulky. Třinci se také nedaří, ale dnes poprvé naplno bodoval pod novými trenéry. V souboji posledních finalistů zvítězil 4:2.

Mladá Boleslav přivítala na svém ledě Vítkovice. Středočechům se doma daří, dnes vyhráli 4:2 a dokázali již pojedenácté bodovat na vlastním hřišti. První třetina dnešního utkání přinesla pětigólovou přestřelku. Na další branku se čekalo až do závěru utkání. Do prázdné vítkovické klece ji vstřelil Urban a pečetil výhru domácích.

Hokejoví šampioni uzavírají tabulku. Z mistrů posledních let se daří jen Plzni

Číst článek

Nejvíc gólů padlo dnes ve Zlíně, kam zavítali hráči Karlových Varů. Po bezbrankové úvodní části se v druhé třetině celkem pětkrát prosadili hostující hráči. I přes to, že Zlínští hokejisté dokázali v závěrečném dějství dvakrát skórovat, nezabránili prohře 3:5.

Dva dnešní zápasy musely rozhodnout až samostatné nájezdy a oba skončily shodně 4:3. Plzeň podlehla doma Hradci Králové. Jednu z branek domácích vstřelil Dominik Kubalík a opět se dotáhl na čelo střelecké tabulky Tipsport extraligy. Pardubice po nájezdech porazily Olomouc, vítěznou trefu si připsal Redenbach.

Nerozhodným výsledkem po šedesáti minutách skončil i zápas mezi Chomutovem a Libercem. V něm ale na trestná střílení nedošlo. Po pouhé minutě prodloužení rozhodl Roman Červenka, který se vítězným zásahem vyhoupl do vedení kanadského bodování soutěže před Sparťana Jaroslava Hlinku.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme