Magická 68. Panteři lákají do hlediště na Jágra celé rodiny

Když máte ve svém týmu hvězdu NHL, musíte to co nejlépe prodat. Například na Floridě nebyl dlouhá léta zaplněný stadion. Změnil to však příchod českého útočníka Jaromíra Jágra, který táhne tým nejen na ledě, ale je také tváří kampaně, která má dostat do hlediště celé rodiny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr strříli vítězný gól v zápase NHL proti Minnesotě

Jaromír Jágr strříli vítězný gól v zápase NHL proti Minnesotě | Zdroj: Reuters

Osmašedesátku má Jaromír Jágr na dresu a na stejné číslo láká i vedení Floridy své příznivce. Za 68 dolarů pořídí čtyři vstupenky, čtyři hot dogy, čtyři nápoje, jedno parkovací místo před BBaT Center a uvidí jednoho Jágra.

Akce má nalákat fanoušky na zápasy proti týmům, kde dřív Jágr hrál. V kombinaci s tím, že má Florida za sebou 11 výher za sebou, je to dobrý důvod, proč vyrazit na rozpálené Floridě na Panthers na hokej.

Přehrát

00:00 / 00:00

Podle Jaromíra Jágra dodává hokejistům Floridy série vítězství motivaci navíc

„Musíme zůstat stále soustředění. Těch výher v řadě už je opravdu hodně a to nám dává motivaci navíc a energii do dalších zápasů. Někdy takový impuls potřebujete, zvlášť když jste v půlce sezony a začíná to být v té dlouhé základní části trochu stereotypní. Motivace navíc se vždycky hodí a to je teď náš případ,“ říkal Jágr.

Český hokejista vede bodování klubu, překonává střelecké rekordy ligy, ale je přesvědčen, že fanoušci jistě nechodí jen na něj.

„Měli jsme těžké momenty, ale častokrát nám pomohl Lu. Zachránil toho hodně a musíme mu poděkovat. Důležité je, že dokážeme najít cestu k vítězství, i když se nám tolik nedaří,“ chválil brankáře Roberta Luonga Jágr.

Českého útočníka zase chválí kouč Panterů Gerard Gallant. „Je to pro nás obrovský hráč. Spolu se Shawnem Thorntonem ukazují, jak zvládají táhnout tým. Je tu hodně hráčů, kteří jako děti koukali na přenosy ze zápasů NHL a on už tam hrál. A teď jim ukazuje, jak se to má dělat,“ prohlásil Gallant.

Po letech vede Florida divizi a také na ní začali chodit lidé. Třeba i proto, že vstupenka na českou osmašedesátku stojí pro čtyři lidi 68 dolarů. A fanoušci Panterů budou doufat, že bude plno i na play-off jako před 20 lety. Tehdy to Florida dotáhla až do finále.

František Kuna, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme