Mladé Boleslavi údajně hrozí vyřazení z extraligy

Hokejovou extraligou otřásá pravděpodobně další skandál. Podle serveru Aktuálně.cz totiž Mladá Boleslav předložila vedení soutěže zfalšované vstupní dokumenty, podle kterých nedluží peníze žádným jiným subjektům.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

BK Mladá Boleslav - logo

BK Mladá Boleslav - logo | Foto: BK Mladá Boleslav

Ředitel extraligy Stanislav Šulc zatím nechtěl obvinění středočeského klubu komentovat, ale potvrdil, že se objevila informace na základě které byl povinen svolat mimořádnou valnou hromadu Asociace profesionálních klubů. Ta se uskuteční v pondělí 13. prosince.

Ředitel extraligy pouze potvrdil, že vyšly ve známost věci týkající se licenčního řádu. Zástupci klubu se zatím k celé situaci nechtějí vyjadřovat a tvrdí, že o žádných problémech neví.

BK Mladá Boleslav už figuroval v prvním letošní kauze neoprávněných startů společně s Kladnem a Plzní. Za tyto tři kluby nastoupili v extralize hráči, kteří nebyli správně zaregistrování na svazu a všechny tři týmy za to postihl bodový odpočet. Mladá Boleslav se díky tomu propadla na poslední místo tabulky.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme