Na lavičce hokejistů Liberce skončil ze zdravotních důvodů trenér Čada

Trenér Rostislav Čada ukončil ze zdravotních důvodů svoje angažmá u libereckých hokejistů. Klub vyhověl přání trenéra a uvolnil ho z funkce. Náhradu ale zatím žádnou nemá, tým vedou už v dnešním utkání se Zlínem asistent Milan Černý a Filip Pešán.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rostislav Čada na prvním tréninku libereckých hokejistů

Rostislav Čada na prvním tréninku libereckých hokejistů | Foto: hcbilitygri .cz

Severočeský klub oznámil Čadův odchod v krátkém prohlášení po začátku utkání. Sdělil pouze, že šedesátiletý trenér požádal ze zdravotních důvodů o uvolnění z funkce a klub mu vyhověl.

Kdo Čadu nahradí, bude vedení Liberce řešit v nejbližších dnech. S dosavadním asistentem Černým vede mužstvo zatím Pešán, jenž působí v prvoligových Benátkách nad Jizerou, které jsou farmou Bílých Tygrů.

Čada vystřídal v říjnu Pavla Hynka měsíc poté, co na vlastní žádost skončil ve Slovanu Bratislava. V KHL v minulosti vedl i Omsk. Předtím dlouho působil ve švýcarském klubu Ambri-Piotta.

Liberecký tým přebíral Čada na desáté pozici, nyní jsou Bílí Tygři jedenáctí.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme