Nedůraz v koncovce stál Bílé Tygry zápas, prohráli s Karlovými Vary

Hokejový zápas Liberce s Karlovými Vary se dohrával před téměř prázdnými tribunami. Liberečtí na domácím ledě totiž nestačili na karlovarskou Energii. Západočechům podlehli Bílí Tygři 1:4. V tabulce Tipsport extraligy se tak Hynkovi svěřenci propadli na desátou příčku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Libereckým hokejistům chyběl důraz v zakončení, Energie naopak skórovala hned čtyřikrát

Libereckým hokejistům chyběl důraz v zakončení, Energie naopak skórovala hned čtyřikrát | Zdroj: ČTK

„Že z takových stoprocentních šancí nedáme gól, to je na zamyšlení. Když nedáme gól, tak nevím, jestli si mají dát vlastňáka, abychom se dostali do zápasu. Budeme se na to muset zaměřit,“ ví zklamaný útočník Tomáš Filippi.

Jeho tým přitom přestřílel svého soupeře o 25 střel, skórovat ale dokázal jen jednou. „Nechci se vymlouvat na štěstí, ale dneska chybělo,“ posteskl si Filippi.

Přehrát

00:00 / 00:00

„Výsledek je krutý, o zápas jsme se připravili nedůrazem v koncovce,“ říká po prohře s Karlovými Vary trenér Liberce Pavel Hynek.

Podle trenéra Pavla Hynka ale štěstí nechybělo a prohra je důsledkem selhání před karlovarskou brankou. „Výsledek je hodně krutý, ve 2. třetině jsme měli drtivou převahu, ale nedokázali jsme ji vyjádřit brankově. O zápas jsme se připravili nedůrazem v koncovce.“

„Z toho tlaku a z těch šancí to musíme dotlačit do branky i gólmanem,“ nabádá své hráče do příštích zápasů Pavel Hynek.

Na zlepšení produktivity a pilování hokejového raubířství mají Bílí Tygři čas do pátku, kdy na domácím ledě přivítají Pardubice.

David Nyč, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme