Nemůžeme se plácat po ramenou, upozorňuje po kanonádě Komety Ton

Nejlepší střelec loňského ročníku hokejové extraligy Petr Ton se po přestupu ze Sparty do brněnské Komety herně chytil. V úterý pomohl dvěma brankami deklasovat Slavii 7:1 a tribuny pak ještě dlouho po zápase vyvolávaly jeho jméno.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Komety děkují fanouškům, kteří vytvořili v zápase se Slavií skvělou atmosféru

Hokejisté Komety děkují fanouškům, kteří vytvořili v zápase se Slavií skvělou atmosféru | Zdroj: ČTK

„Takové vítězství jsme potřebovali, jsem rád, že jsem k němu mohl přispět. Musíme poděkovat fanouškům, kteří vytvořili skvělou kulisu,“ pochvaloval si po utkání spokojený Ton, který se spoluhráči z Komety předvedl poprvé v letošní sezoně výkon hodný vicemistra.

Pryč bylo těžkopádné bruslení či mizerná kombinace z předchozích duelů. Na takový zápas v Brně, kterému patří až předposlední příčka tabulky, dlouho čekali.

Přehrát

00:00 / 00:00

Drtivé extraligové vítězství nad Slavií okomentoval kanonýr Komety Petr Ton

„Chybiček bylo v naší hře dost. Nemůže se začít plácat po ramenou a říkat, že je všechno najednou dobré. Pro nás jsou důležité hlavně tři body, ale samozřejmě také skóre, které si musíme vylepšit,“ dodává 41letý kanonýr.

Velkým pozitivem pro Kometu je i fakt, že o vylepšení skóre se postarali svými góly nejen matadoři Ton, Ptáček či Koreis, ale své první extraligové góly dali proti Slavii i mladíci Jan Wasserbauer a Silvester Kusko.

Hokejisté Třince vyhráli poosmé v řadě, Sparta prohrála s Litvínovem

Číst článek

„Chtěl bych to zdůraznit. Jsem rád, že se kluci chytili, protože je budeme během sezony hodně potřebovat. Odvedli vynikající výkon,“ pochválil o generaci mladší spoluhráče Ton a opodál stojící Kusko si užíval první pozornost médií.

„Je to super pocit, hlavně při takovém výsledku na domácím ledě a po šňůře proher. Na co jsme sáhli, to nám vyšlo, Slavia měla asi špatný den,“ usmíval se devatenáctiletý talent Komety.

Petr Kadeřábek, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme