Nic nám nechybí, hlavně jídlo je kvalitní, chválí si ubytování v Moskvě čeští hokejisté

Čeští hokejisté si na mistrovství světa užívají druhý volný den v řadě. Kromě jednoho tréninku a krátké procházky ho tráví na hotelovém pokoji v Moskvě. Ubytování si česká výprava chválí, hlavně prostorné pokoje a dobré jídlo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zimní stadion a hotel jsou dvě místa, kde čeští hokejisté na MS v Rusku tráví většinu času

Zimní stadion a hotel jsou dvě místa, kde čeští hokejisté na MS v Rusku tráví většinu času | Zdroj: ČTK

Hokejisté Richard Jarůšek a Milan Doudera bydlí v hotelu Crown Plaza na pokoji s číslem 1159. „Snažili jsme se to tady trošku poklidit, když jste měl přijít,“ prozrazuje reportérovi ČR se smíchem Richard Jarůšek.

S ubytováním jsou prý maximálně spokojeni. „Nic nám nechybí, hlavně jídlo je kvalitní. Z toho má asi každý největší strach v Rusku. My si ale nemůžeme stěžovat, máme velký výběr. Ty služby jsou perfektní,“ dodává Jarůšek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zimní stadion a hotel jsou dvě místa, kde čeští hokejisté na MS v Rusku tráví většinu času. Jak se jim tam žije, zjistil přímo na místě Petr Kadeřábek

Například před dvěma lety na hokejovém šampionátu v běloruském v Minsku potkaly český výběr střevní potíže. Milan Doudera připomíná, že nedávno měli čeští hokejisté v Moskvě horší zkušenost.

„Když jsme tady byli na turnaji prvního poháru Euro Hockey Tour v prosinci, hotel nebyl tak dobrý a hlavně jídlo nebylo dobré. Tady nás to mile překvapilo. Jídlo je suprové, srovnatelné s ostatními zeměmi. Za to jsme rádi,“ říká.

Oba hokejisté potvrdili, že na hotelovém pokoji většinou relaxují. „Když jsme na pokoji, je to hlavně odpočinek. Protože ty zápasy stojí hodně sil. A když neodpočíváme, díváme se na televizi. Sledujeme i nějaké zápasy a jsme i na internetu, komunikujeme s přáteli a s rodinou,“ popisuje Jarůšek.

„Určitě to bohatě stačí, my jsme tady hlavně kvůli hokeji. Jsme především na zimáku a sem se přijdeme jen vyspat. Takže hotel nám opravdu bohatě stačí,“ dodává.

Hokejisté Richard Jarůšek a Milan Doudera | Foto: Petr Kadeřábek

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme