Oceláři stále neví, jak chutná porážka. Přestříleli Chomutov, Kometa se drží za nimi

Hokejisté Třince ani po osmém kole nového extraligového ročníku neznají přemožitele. V pátek před domácím publikem zdolali 5:1 třetí Chomutov. Pětkrát se prosadili i Mladoboleslavští, kteří zůstávají v kontaktu s předními příčkami, a pražská Sparta. Brněnská Kometa ztratila bod na ledě posledních Pardubic, proti nimž rozhodla na konečných 4:3 až v prodloužení.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Třinečtí hokejisté se radují z gólu proti Chomutovu

Třinečtí hokejisté se radují z gólu proti Chomutovu | Zdroj: ČTK

Třinec hrál v úvodní třetině čtyřikrát v početní nevýhodě, jenže Chomutov, dosud nejlepší přesilovkový tým extraligy, ani jednu z nich nevyužil.

Ve druhé dvacetiminutovce se naopak dvakrát prosadili Oceláři. Marek Tomica sice zkraje třetí periody snížil, jenže Třinečtí pak spustili třígólovou smršť a Chomutov přestříleli 5:1.

Nadále je stíhá brněnská Kometa, která na ledě posledních Pardubic dvakrát prohrávala. V poslední minutě navíc inkasovala na 3:3, v prodloužení ovšem zlomila zápas na svojí stranu. Na vedoucí Třinec ztrácí dva body.

Sedm branek padlo i v Karlových Varech. Mladá Boleslav na karlovarském ledě čelila osmačtyřiceti střeleckým pokusům, ale ze západu Čech si odvezla vítězství 5:2 a aktuálně se drží na pátém místě.

Dvanáctá Plzeň se probrala ze série tří porážek v řadě. Před vlastním publikem si pomohla výhrou 4:3 po prodloužení nad Hradcem Králové. Litvínov zdolal Vítkovice a posunul se na osmou příčku, obhájci titulu z Liberce naopak podruhé v řadě padli – v Olomouci nezvládli nájezdy.

Pražská Sparta, protivník Bílých Tygrů z loňské finálové série, se drží o tři příčky výš. Po jednoznačném vítězství 5:1 proti Zlínu je čtvrtá.

Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme