Olomouc porazila Liberec, hokejisté Karlových Varů vyhráli na Slavii

Hokejisté Olomouce ve skupině play-out stále živí naději, že se vyhnou baráži. Proti Liberci si připsali už třetí vítězství v řadě a na 12. Karlovy Vary, které vyhrály na ledě Slavie, ztrácejí 7 bodů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté HC Olomouc dnes nastoupí na domácím ledě proti Zlínu

Hokejisté HC Olomouc dnes nastoupí na domácím ledě proti Zlínu | Foto: Karolina Martinková

Olomouc sice nevstoupila do utkání s Libercem dobře, když od 6. minuty prohrávala po gólu Jelínka, ale v polovině první části vyrovnal Zuzin a ve druhé třetině přidali domácí další dva góly.

Nejdříve se v přesilové hře prosadil pěknou tečí Kucharczyk a pak se před brankovištěm nejlépe zorientoval Buc.

V úvodu třetí části zdramatizoval zápas Bulík, který dorazil z bezprostřední blízkosti do branky puk, který propadl Trvajovi. Ale víc už hosté nestihli.

Karlovy Vary inkasovaly na Slavii už po 15 vteřinách hry z hole Vlasáka. Po první třetině vedli domácí 2:1, ale to bylo z jejich strany vše.

Západočeši vyrovnali při přesilové hře, když Svobodu prostřelil od modré čáry Bičánek a vítězný gól dal Hruška. Ten se prosadil po krásné přihrávce Balána zpoza branky.

Poslední gól utkání zaznamenal tečí Bičánkovi střely od modré v početní výhodě Skuhravý.

2. kolo skupiny o umístění v hokejové extralize:

HC Slavia Praha - HC Energie Karlovy Vary 2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
Branky a nahrávky: 1. Vlasák (Bednář, Pletka), 15. Tomica (M. Čermák, Valach) - 8. Redlihs, 39. Bičánek (D. Hruška, Balán), 46. D. Hruška (Balán, Vachovec), 52. Skuhravý (Bičánek, Šmach). Rozhodčí: Hodek, Souček - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 6:5, navíc Štich 10 min. - Duda 10 min. a do konce utkání. Využití: 0:2. Diváci: 1120.

HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 10. Zuzin, 30. Kucharczyk (Skrbek, Řípa), 39. Buc (J. Knotek) - 6. P. Jelínek (Krenželok, Valský), 45. Bulík (T. Urban, Jonák). Rozhodčí: Hradil, Mikula - Bryška, Skopal. Vyloučení: 3:5, navíc Ulrych, Jelínek (oba Liberec) oba 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 3297.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme