Ovečkin a Toews se omluvili z Utkání hvězd NHL. Do Nashvillu se nechce ani Jágrovi

Exhibiční All-Star Game, kde se potkávají ti nejlepší hokejisti světa, bývají ozdobou v kalendáři NHL. Jenže i na tak okázalou akci, tentokrát připravovanou na neděli v Nashvillu, chodí omluvenky. Alexe Ovečkina a Jonathana Toewse vyřadily zdravotní problémy. Na exhibici se příliš nechce ani Jaromíru Jágrovi.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ovečkin.JPG

Ovečkin.JPG | Zdroj: Reuters

Jonathanu Toewsovi zabránila ve startu v nedělním duelu nemoc, Ovečkin přišel o poznání s originálnějším vysvětlením, konečnou stopku mu zasadila sněhová bouře. Sníh před domem totiž musí odklízet i slavný útočník, a značná bílá nadílka prý ještě přitížila jeho nejmenovaným problémům v dolní polovině těla.

Jak ale přiznává jeho trenér, skutečný důvod je o poznání pragmatičtější. „Ovi toho za posledních deset let odehrál pravděpodobně víc než jakýkoliv jiný hráč za posledních deset let a my musíme přemýšlet ve větším rozsahu,“ říká kouč Washingtonu Barry Trotz:

Přehrát

00:00 / 00:00

All-Star Game NHL se nezúčastní dvě z největších hvězd

„Jsme součástí zábavního průmyslu, tomu rozumím, ale Utkání hvězd vám Stanley Cup nevyhraje a dva body do tabulky za to také nedostanete, leda tak prize money. A pro nás to o penězích není, máme zálusk na větší cíl,“ dodal manažer Capitals.

Na větší cíl má spadeno i Jaromír Jágr. A pokud k tomu něco v 82zápasové základní části rozhodně nepotřebuje, je to zápas navíc, ke všemu ještě ve formátu tří proti třem.

Opora Floridy se přesvědčila, že byť má jeho slovo minimálně v hokejovém světě velkou váhu, s jeho vlastní popularitou se rovnat nemůže. Fanoušky na twitteru nabádal, že už je starý a že by se All-Star Game rád vyhnul. Jenže marně. Fandové legendární osmašedesátky ji znovu rádi uvidí.

Fanoušky Floridy může těšit ještě jedna věc. Alex Ovečkin kvůli absenci v All-Star Game nesmí hrát v úterý proti jejich Panthers, tak velí pravidla zámořské soutěže.

Marek Augustin, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme