Povedlo se nefaulovat, těší třinecké hokejisty. Dusno bylo hlavně kvůli teplotě

Litvínovští hokejisté výhodu domácího prostředí v extralize nevyužili. Před vyprodaným hledištěm stadionu Ivana Hlinky nedokázali Třinci vstřelit gól a čistě hrajícím Ocelářům podlehli 0:1. V sérii tak vedou už pouze 2:1, čtvrté finále se hraje dnes a náš web ho celé nabídne na streamu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Třinečtí hokejisté hráli během třetího finálového zápasu jediné oslabení

Třinečtí hokejisté hráli během třetího finálového zápasu jediné oslabení | Zdroj: ČTK

„Předchozí zápasy rozhodli v přesilovkách, proto jsme se dnes snažili nefaulovat. Povedlo se a jsme rádi za výhru,“ těší třineckého obránce Milana Douderu, že se hosté vyvarovali zbytečných vyloučení, v nichž Severočeši rozhodovali předchozí utkání.

Ve třetím finálovém utkání udělili rozhodčí pouze čtyři dvouminutové tresty, hrálo se bez zbytečných emocí. Přitom v sázce bylo hodně. „Je to lepší, než kdyby do toho rozhodčí zasahovali. Myslím, že to bylo férové utkání,“ uvedl litvínovský trenér Miloslav Hořava.

Přehrát

00:00 / 00:00

Třetí finále sledoval v Litvínově reportér ČRo Pavel Petr, komentovat bude i čtvrtý zápas

Hráči volnější metr rozhodčích nezneužili. I tak na ledě bylo pořádně dusno. „Led byl špatný. Bylo tu 21 stupňů, to ledu rozhodně nepřidá. Ale pro obě mužstva to bylo stejné, na to se nemůžeme vymlouvat,“ nehledal příčiny porážky Vervy v něčem jiném, než ve vlastním výkonu Kamil Piroš.

„Hustota vzduchu a teplota tu byla velká a na kvalitě utkání se to podepsalo. Jsme rádi, že jsme se dostali zpátky do hry, prvního bodu v sérii si velice ceníme,“ přiznal třinecký asistent Václav Varaďa.

Vyhráno ale Oceláři zdaleka ještě nemají, pořád ještě musí vyhrát tři zápasy. Další krok na cestě k titulu mohou udělat oba týmy už dnes od 17 hodin a 20 minut na beznadějně vyprodaném zimním stadiónu Ivana Hlinky. Náš web nabídne zápas v přímém přenosu.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme