První útok beze změn, Francouz v brance. Reprezentaci čeká Švédsko

Začít dávat góly a poprvé vyhrát za tři body. Česká hokejová reprezentace má před sebou na Channel One Cupu těžký úkol, protože dnes nastoupí v Moskvě proti Švédsku. A bude to pozměněné sestavě s Francouzem v brance a bez nemocného Horáka, který zůstal doma.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oproti zápasu s Finskem nastoupí v dalším zápase Euro Hockey Tour Pavel Francouz

Oproti zápasu s Finskem nastoupí v dalším zápase Euro Hockey Tour Pavel Francouz | Zdroj: Reuters

„Věříme, že první formace bude údernější a v útočné fázi udělá víc, než to bylo teď,“ říká kouč Vladimír Vůjtek, který čeká lepší hru v útoku než v zápase s Finskem.

První formaci nechal kouč stejnou, vede jí kapitán Kovář a na křídlech má Gulaše a Zaťoviče. Noví jsou ale jejich obránci, především pro přesilovku: Michal Kempný společně s Tomášem Kundrátkem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Změny v sestavě hokejové reprezentace pro zápas se Švédskem zjistil přímo v Moskvě reportér ČRo František Kuna

„Musíme být aktivnější. Trošku jsme zaspávali a mohli jsme víc podporovat útok. Myslím, že beky na to máme. Budeme muset zavírat mantinely a uvidíme,“ nabízí Tomáš Kundrátek návod.

Vladimír Vůjtek už má k dispozici jen 12 útočníků, protože nemocný Horák zůstal doma. Hlavní změna oproti prohře s Finskem se stane v brankovišti.

„Avizovali jsme, že se brankáři vystřídají. Proti Švédsku bude chytat Pavel Francouz. Co bude v neděli, se uvidí podle toho, jak jim to půjde,“ prozradil Vladimír Vůjtek.

I s Pavlem Francouzem v bráně nastoupím proti Švédům v 16 hodin. Náš web vám celý zápas nabídne na streamu.

František Kuna, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme