Sparta v extralize počtvrté v řadě padla, Třinec se bodově dotáhl na Kometu

Hokejisté pražské Sparty v nedělním 20. kole extraligy prodloužili svou šňůru porážek už na čtyři. Na domácím ledě nestačili na Hradec Králové, jemuž podlehli 2:3. Tabulku nadále vede brněnská Kometa, má ale stejný počet bodů jako druhý Třinec, protože po vítězství Ocelářů nad Olomoucí 4:0 nestačila v prodloužení na Litvínov 2:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Sparty mají nového majitele

Hokejisté Sparty mají nového majitele | Zdroj: ČTK

V sobotu večer rozjásal zaplněnou O2 arenu kanadský zpěvák Justin Bieber, ale v neděli se drtivá většina návštěvníků haly pražské Sparty neradovala.

Svěřenci Jiřího Kalouse totiž počtvrté v řadě prohráli. Před domácím publikem nestačili na Hradec Králové, který o svém vítězství rozhodl už v úvodní třetině.

Sparta pak zkraje druhé periody jen snížila na 2:3 a takový stav zůstal až do konce zápasu. Loňští poražení finalisté play-off mají na kontě 28 bodů a v tabulce jim patří až sedmé místo. Hradec Králové je se sedmibodovým náskokem na Spartu pátý.

Třinec se bodově dotáhl na Kometu

Extraligu nakrátko vedl Třinec, když Oceláři po ztrátě s Libercem zdolali Olomouc 4:0. Po 20. kole má na kontě stejně bodů jako brněnská Kometa, která si z Litvínova odvezla porážku 2:3 po prodloužení.

Výsledkem 4:0 skončil i duel zmíněných Bílých Tygrů se Zlínem. Liberec se tak stále drží na čtvrté pozici.

Trápící se Pardubice se probírají k životu a podruhé za sebou vyšly ze zápasu vítězně. Na domácím ledě přemohli Chomutov 4:1, ale stále jsou v extraligové tabulce předposlední.

Poslední Karlovy Vary si před vlastním publikem poradily s Vítkovicemi 5:4. Plzni ke třem bodům proti Mladé Boleslavi stačil jeden vstřelený gól. Duel Litvínov-Brno se stále hraje.

Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme