Trenér Gregor v hokejové Slavii končí, proti Třinci tým povede Beránek

Z hokejové Slavie odchází už třetí trenér v probíhající sezoně. Vedení posledního klubu hokejové extraligy potvrdilo, že po dohodě s ním opouští klub slovenský kouč Dušan Gregor. Vedením dnešního zápasu s Třincem je pověřen asistent Josef Beránek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dušan Gregor už hokejovou Slavii netrénuje

Dušan Gregor už hokejovou Slavii netrénuje | Zdroj: ČTK

Třiapadesátiletý Gregor přezval hokejovou Slavii v polovině prosince loňského roku. Za dva měsíce odkoučoval pražský klub v devatenácti zápasech, z výhry se ale radoval pouze ve třech a nepomohl Slavii z posledního místa v tabulce.

Místo dvacátého zápasu na střídačce se slovenský kouč s vedením klubu dohodl na ukončení angažmá. Klub to na svých webových stránkách zveřejnil pouze hodinu a půl před zápasem s vedoucím Třincem, ve kterém bude Pražany koučovat dosavadní asistent Josef Beránek.

Hokejisté Slavie bez trenéra Gregora otočili zápas s Třincem. Vyhráli po 6 zápasech

Číst článek

Gregor je už třetím trenérem, který v letošní sezoně ve Slavii skončil. Do ročníku klub vstoupil pod vedením Ladislava Lubiny. Po jeho odvolání vedl dočasně tým trenér juniorky Petr Novák.

Po 47 kolech je Slavia v extraligové tabulce beznadějně poslední a na třináctou Olomouc ztrácí 13 bodů. Je jasné, že nepostoupí ani do předkola play-off a čekají ji zápasy ve skupině o 11.-14. místo. Kvůli velkému bodovému odstupu na konkurenty ji nejpíš čeká baráž o udržení.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme