Trenéři vyloučili příjezd Plekance s Hudlerem, soupisku rozšířil Vondrka

Trenéři české hokejové reprezentace už pravděpodobně nebudou doplňovat kádr pro světový šampionát posilami z NHL. Tím, že Montreal v play-off NHL prodloužil stav série s Tampou Bay, padla i teoretická možnost, aby tým posílil útočník Canadiens Tomáš Plekanec. Nepravděpodobný je rovněž přílet dalšího forvarda Jiřího Hudlera z Calgary. Tým tak rozšířil sparťanský útočník Michal Vondrka.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

MS hokej 2015. Základní skupina Česko vs. Francie: Vladimír Růžička

MS hokej 2015. Základní skupina Česko vs. Francie: Vladimír Růžička | Foto: Český rozhlas

„Už je dost pozdě, než by přiletěl, bylo by úterý a kluci potřebují tři čtyři dny na to, aby se zaklimatizovali. Navíc Jirka byl zraněný, takže tím to padá,“ řekl po rozbruslení před zápasem s Německem asistent trenéra Jaroslav Špaček.

Calgary odehraje pátý zápas semifinálové série Západní konference proti Anaheimu dnes v noci, Montreal nastoupí k šestému duelu v rámci Východní konference z úterý na středu.

Jedno volné místo se trenéři rozhodli zaplnit dvaatřicetiletým Michalem Vondrkou, který by se mohl na ledě objevit už v dnešním utkání s Německem.

Na soupisce zbývají ještě dvě volná místa. Třetím brankářem by se měl podle předpokladů stát Jakub Kovář, kandidáty na poslední post pro hráče do pole jsou obránce Michal Kempný a útočník Lukáš Radil.

Aleš Procházka, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme