Třetí místo? Neuvěřitelná motivace, těší se Vondrka

Čeští hokejisté dostali na šampionátu od Kanady nejméně gólů ze všech jejích protivníků. Výběr Vladimíra Růžičky prohrál 0:2 a litoval hlavně neproměněných šancí v úvodu zápasu. Zítra, v den svých narozenin, bude Michal Vondrka hrát o třetí místo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Vondrka bude hrát potřetí v životě o bronzové medaile z MS

Michal Vondrka bude hrát potřetí v životě o bronzové medaile z MS | Zdroj: ČTK

Zápas jste začali velice dobře, měli jste hodně šancí. Asi hodně mrzí nevyužité střely, hlavně ta do prázdné branky od Zaťoviče. Byl to rozhodující faktor utkání?

Určitě. Kdybychom dali nějakou šanci, zápas by se vyvíjel jinak. Nejen ve skóre, ale i psychicky by se to otočilo na naši stranu a třeba bychom nějaký gól ještě přidali. Pak jsme udělali chybu, o které se pak ukázalo, že byla rozhodující.

Přehrát

00:00 / 00:00

Se zklamaným Michalem Vondrkou mluvil po zápase reportér ČRo Štěpán Pokorný

Jak složité pak bylo hrát proti Kanadě?

Jsou to lidi jako my, strach jsme z nich neměli. Ale jsou to výborní hráči, kteří si umí vytvořit šance. My si je vytvořili taky, jenom škoda, že jsme žádnou neproměnili. Hrají tak celý turnaj, že jsou trošku zalezlí, pak udělají nějaký brejk a dají gól. Jsou hodně produktivní, to rozhodlo i dnes.

Na jiných zápasech, které jste nehráli doma, byla motivace v zápase o třetí místo možná trošku menší, ale před vyprodanou O2 arenou do toho určitě dáte všechno.

Těšíme se. O třetí místo budu hrát potřetí, ve Švédsku, Bělorusku a teď. Vidina medaile je obrovská, ať je to tady, nebo jinde. Před domácími diváky by se nám to líbilo asi nejvíc. Motivace je neuvěřitelně velká v každé situaci, na každém místě.

Je asi jedno, s kým se setkáme. Tahle čtyřka je strašně silná, všichni jsou silní a vyrovnaní.

Sledovali jsme ONLINE: Češi prohráli s Kanadou 0:2, zahrají si o bronz

Číst článek

Štěpán Pokorný, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme