Tři Češi řídili vítězství Philadelphie. Flyers porazili Tampu Bay 4:2

Radko Gudas byl vyhlášen první hvězdou zápasu Philadelphie s Tampou Bay svým druhým gólem v sezoně se podílel na výhře 4:2. Dvakrát přihrával Jakub Voráček a 24 zákroky přispěl i brankář Michal Neuvirth, který se v brance Flyers objevil po dvou měsících.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček, Michal Neuvirth i Radko Gudas patří mezi opory Flyers. Pokud jsou zdraví

Jakub Voráček, Michal Neuvirth i Radko Gudas patří mezi opory Flyers. Pokud jsou zdraví | Zdroj: Reuters

Voráček nasbíral dva body stejně jako v předchozím duelu s New Yorkem Rangers, v němž dvakrát skóroval, a je zpátky v elitní desítce ligové produktivity. Českého útočníka zvolili po utkání třetí hvězdou.

Jeho asistence pomohly Philadelphii otočit ve druhé třetině skóre z 0:1 na 2:1. Po přečíslení dva na jednoho vyzval Voráček ve 22. minutě ke skórování Travise Konecnyho.

Před polovinou zápasu po přihrávce kladenského odchovance vystřelil Ivan Provorov a z dorážky se prosadil Sean Couturier. Vzápětí domácí získali dvoubrankový náskok, který se Tampě povedlo snížit, ale poslední slovo v nabité druhé třetině i celém zápase měl Gudas.

Český bek rozjel akci, po které Brayden Schenn vystřelil vedle, ale Gudas objel branku a pohotově poslal puk za záda Andreje Vasilevského. V utkání vyslal Gudas pět střel na branku.

NHL:
Buffalo - Winnipeg 4:3 (1:1, 0:2, 3:0)
Branky: 20. R. O'Reilly, 46. M. Foligno, 46. Girgensons, 50. B. Gionta - 5. Ehlers, 23. Stafford, 28. Armia. Střely na branku: 36:35. Diváci: 19.070. Hvězdy zápasu: 1. R. O'Reilly, 2. B. Gionta, 3. Girgensons (všichni Buffalo).

Philadelphia - Tampa Bay 4:2 (0:1, 4:1, 0:0)
Branky: 22. Konecny (Voráček), 29. Couturier (Voráček), 30. Raffl, 38. Gudas - 6. Kučerov, 37. Killorn. Střely na branku: 44:26. Diváci: 19.810. Hvězdy zápasu: 1. Gudas, 2. Schultz, 3. Voráček (všichni Philadelphia).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme