Uznání pro Voráčka. Český útočník byl vyhlášen hlavní hvězdou NHL uplynulého týdne

Útočník Philadelphie Jakub Voráček byl v hokejové NHL vyhlášen hlavní hvězdou uplynulého týdne. Český hráč si vítězství v tradiční anketě vysloužil především díky tomu, že ve čtyřech zápasech zaznamenal devět bodů. Druhým nejlepším hráčem týdne, který končil 11. prosince, se stal brankář New Yorku Rangers Antti Raanta. Třetí místo patří centru Columbusu Samu Gagnerovi.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne

Jakub Voráček byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne | Zdroj: Reuters

Jakub Voráček byl nejlepším hráčem týdne vyhlášen podruhé ve své kariéře – poprvé na toto ocenění dosáhl v únoru 2013.

Útočník Flyers dokázal ve čtyřech posledních zápasech nabírat devět bodů, když ke třem gólům přidal šest asistencí. Nejvíce se mu dařilo v duelech proti Edmontonu a Dallasu, ve kterých si statistiky pokaždé vylepšil čtyřmi body.

Voráček se díky bodovému přídělu v uplynulých dnech posunul do elitní trojky kanadského bodování soutěže a je jedním ze strůjců úspěšné série Philadelphie, která už devět zápasů neprohrála.

Kaše asistoval u výhry Anaheimu, Voráčka vynuloval Mrázkův konkurent

Číst článek

Za českým pravým křídelníkem se na druhé pozici umístil brankář New Yorku Rangers Antti Raanta. Finský gólman se v minulém týdnu blýskl třemi vychytanými výhrami ve třech zápasech, ve kterých v součtu inkasoval pouze jednou.

Bilance šesti bodů v posledních třech zápasech stačila na třetí místo v anketě zámořské ligy Samu Gagnerovi z Columbusu.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme