Vítkovičtí hokejisté zvládli přesun i druhý zápas, Karlovy Vary smetli 6:1

Druhý zápas ve dvou dnech mají za sebou hokejisté Vítkovic a Karlových Varů. Zatímco ostravský tým se díky jednoznačné výhře 6:1 dostal na osmé místo, Západočeši jsou s pouhými šesti body poslední.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítkovičtí hokejisté nasypali Karlovým Varům 6 branek

Vítkovičtí hokejisté nasypali Karlovým Varům 6 branek | Zdroj: ČTK

Vítkovice předvedly svou nejlepší první třetinu v začínající sezoně a po dvaceti minutách vedly už 3:0. Domácí navíc dokázali využít obě přesilové hry, které se jim během prvních dvaceti minut naskytly. Skórovali během nich Klok a Zdráhal. Ještě předtím se prosadil Kudělka.

Mužem zápasu byl Patrik Zdráhal, který zakončil zápas se dvěma brankami a jednou přihrávkou. Diváci aplaudovali také Rostislavu Oleszovi, který brankou na 5:0 oslavil své dnešní třicáté narozeniny.

Šestý gól domácích přidal v přesilovce Roman Sturc, snížení karlovarského Vojtěcha Tomečka na konečných 1:6 bylo pouze kosmetickou úpravou výsledku.

Ostravský tým se díky výhře dostal na osmé místo tabulky před Hradec Králové. Ostatní týmy ale odehrají zápasy 10. kola až zítra. Karlovy Vary jsou kvůli debaklu ve Vítkovicích poslední, o skóre za Pardubicemi.

Předehrávka 10. kola hokejové extraligy:
HC Vítkovice Steel - HC Energie Karlovy Vary 6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Branky a nahrávky: 8. Kudělka (Čerešňák), 12. Klok (Balán, P. Zdráhal), 20. P. Zdráhal (Sloboda, Balán), 31. P. Zdráhal (Kovář, Balán), 45. Olesz (Szturc), 51. Szturc (Olesz, Strapáč) - 59. V. Tomeček (T. Rachůnek, Bičánek). Rozhodčí: Hradil, Mrkva - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 2:5. Využití: 3:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 4189.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme