Všichni neseme stejnou vinu, mrzí sestup obránce Slavie Knota

Hokejisté Slavie opouští extraligu. V 11. barážovém kole prohráli v Chomutově 2:3 v prodloužení a při výhře Olomouce 4:1 v Českých Budějovicích tak už jen z povinnosti odehrají závěrečné dějství. Jedním z mála hráčů Slavie, kteří se chtěli k sestupu vyjádřit, byl 21letý Ronald Knot.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ani těsná obrana Ronalda Knota Slavii k záchraně extraligy nepomohla

Ani těsná obrana Ronalda Knota Slavii k záchraně extraligy nepomohla | Zdroj: ČTK

„Není to o jednom zápase, je to obraz celé baráže. Tenhle zápas už to akorát podtrhl,“ zhodnotil hořký závěr nepovedené sezony obránce Slavie Ronald Knot.

Zápas se přitom pro Slavii vyvíjel dobře. Už od úvodu vedla, ale v dalším průběhu zápasu Severočeši vývoj otočili. Pražský tým 10 minut před koncem dočasně zachránila přesilovka pěti proti třem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Vyjádření Ronalda Knota k sestupu Slavie z extraligy získal reportér ČRo Pavel Petr

„Chtěli jsme dát první gól. To se povedlo a dostali jsme domácí pod tlak. Po chybě jsme gól dostali, ale pak se nám podařilo dotáhnout. Věděli jsme, že potřebujeme dát o gól víc, to se nám nepovedlo,“ řekl mladý bek.

Knot patří mezi nejmladší hráče Slavie. „Je to obrovské zklamání. Všichni na tom neseme stejnou vinu a není to o tom, že bychom to vnímali jinak, než starší hráči. Jsme jeden tým a vnímáme to všichni stejně,“ přiblížil atmosféru v kabině 21letý hokejista.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme