Do Prahy přijela Kylie Minogue. Představila své nové album Kiss Me Once

Pražská O2 aréna dnes večer patřila popové zpěvačce Kylie Minogue. Do hlavního města se 46letá Australanka vrátila po třech letech. Více než šesti tisícům diváků představila novinky z alba Kiss Me Once, zazněly ale i hity z 80. a 90. let.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kylie Minogue

Kylie Minogue | Foto: EMI, Oficiální web Kylie Minogue

Před třemi lety vystoupila Kylie Minogue na pódiu ve tvaru obřího srdce. Výraznou show si pro své fanoušky připravila i tentokrát – k vidění byly například rudé rty v nadživotní velikosti.

O australské popové hvězdě se říkávalo, že má nejhezčí pozadí v showbyznysu. Krátké sukně a odvážné kostýmy každopádně neodložila ani ve svých šestačtyřiceti letech.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pražský koncert Kylie Minogue si nenechalo ujít přes 6000 fanoušků

Atmosféru velkého diskotékového sálu si ve vysočanské O2 aréně užívalo přes šest tisíc fanoušků.

Kylie Minogue je na závěr odměnila hitem The Loco-Motion, tedy vůbec první skladbou, se kterou v roce 1987 začínala.

Na novém albu spolupracovala Kylie Minogue například s Pharellem Williamsem. Součástí alba je i píseň Beautiful, na které se podílel Enrique Iglesias.

Anna Jadrná, Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme