Lady Gaga představila Praze zejména skladby ze svého nejnovějšího alba Artpop

Přes 10 tisíc diváků přilákala večer do pražské O2 areny zpěvačka Lady Gaga. Zpěvačka přezdívaná princezna popu nabídla velkolepou převlékací show, kterou zahájila ve stříbrném body se zlatými křídly. Nabídla hlavně skladby ze svého posledního alba Artpop, nezapomněla ale ani na starší hity jako Paparazzi nebo Poker Face.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lady Gaga v Praze předvedla velkolepou převlékací show (archivní foto)

Lady Gaga v Praze předvedla velkolepou převlékací show (archivní foto) | Zdroj: Reuters

Úvod show, kterou Lady Gaga přivezla do Prahy v rámci turné k novému albu Artpop, splnil očekávání. Všudypřítomný rej barev, tanečníků, létajících konfet a světelné show - a také největších hitů se pražské publikum dočkalo.

Kulisou letošního turné Lady Gaga bylo originální pódium připomínající ledové království, které se na pár písní proměnilo díky obřím fantaskním květinám v krajinu jako od českého výtvarníka Stanislava Holého.

Přehrát

00:00 / 00:00

Koncert Lady Gaga navštívila i Veronika Neprašová

Praze tentokrát Lady Gaga přivela ukázat svou pro mnohé novou, ale o to příjemnější tvář. Tvář poctivé hudebnice, která umí hrát na klavír a doopravdy umí zpívat.

A vysočanská aréna se v neděli večer také mohla přesvědčit, že i Lady Gaga, která se obléká do kostýmů ze syrového masa a svou popularitu založila hlavně na kontroverzní provokaci, je vlastně citlivá mladá dáma, která si svých fanoušků skutečně váží.

Takto poděkovala za přízeň jedné ze skalních fanynek, od které jí na pódium přiletěl plyšový talisman.

„To je prostě osud, když z pódia zvednu věc, kterou přinesli mí skalní fanoušci, které jsem tolikrát na svých koncertech viděla. Jste skvělí, vždycky vás ráda vidím. A doufám, že ty i tví přátelé se dnes večer z tohoto koncertu vrátíte živí a zdraví.“

Lady Gaga včera večer sice Pražanům nasadila poker face, sama se ho ale paradoxně vzdala. A odkryla dosud neznámou, sympaticky obyčejnou, citlivou a talentovanou Lady Gaga.

Veronika Neprašová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme