Nemám hlas. Lucie Bílá musela zrušit dva vyprodané koncerty v O2 areně

Lucie Bílá musela kvůli zdravotním problémům zrušit sobotní i nedělní koncert v pražské O2 areně. Zpěvačka má zánět průdušek, a přišla proto o hlas. Lístky zůstávají platné, koncerty se přesouvají na leden 2017.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Bílá musela zrušit koncert (archivní foto)

Lucie Bílá musela zrušit koncert (archivní foto) | Foto: Fotobanka Profimedia

Lucie Bílá chtěla v sobotu poprvé na samostatném koncertu v O2 areně představit svou tvorbu. Vystoupení se mělo konat u příležitosti jejích padesátin, které oslavila v dubnu.

„Třicet let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech,“ uvedla zpěvačka Lucie Bílá na oficiálním profilu na facebooku.

Plány jí překazil zánět průdušek, kvůli kterému začala brát ráno antibiotika. „Dvakrát vyprodaná O2 arena a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu,“ vysvětlila Bílá.

Na zrušený koncert Bílé mířily tisíce lidí z celého Česka. Mohla to ohlásit dřív, stěžovali si někteří

Číst článek

„Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: Dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ dodala zpěvačka.

Koncert z 5. listopadu se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20 hodin a koncert z 6. listopadu se bude konat 8. ledna od 14 hodin.

Bílá, která loni v listopadu obhájila vítězství v kategorii Nejlepší zpěvačka a převzala osmnáctého Českého slavíka, za svou dosavadní kariéru prodala více než čtyři miliony nosičů.

Lucie Bílá | Foto: Český rozhlas

Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme