Rocker Keith Richards vydává po 23 letech další sólovou desku

Jednasedmdesátiletý britský umělec Keith Richards představuje nové album s názvem Crosseyed Heart (Šilhavé srdce). Na jeho vzniku se podíleli i další známí hudebníci, jako například Bernad Fowler, Steve Jordan nebo Norah Jonesová.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Keith Richards vydává své třetí sólové album s názvem Crosseyed heart

Keith Richards vydává své třetí sólové album s názvem Crosseyed heart | Zdroj: Reuters

Album nabídne 15 původních skladeb většinou ve stylu rock'n'rollu, blues, country a reggae. Fanoušci na něj ale čekali poměrně dlouho, je to Richardsovo první sólové album po 23 letech.

V kariéře tohoto slavného hudebníka se jedná teprve o třetí sólový počin. Nedá se ale říct, že by Keith Richards zahálel, před pár dny v Torontu uvedl premiéru dokumentu Keith Richards - Under the Influence.

Snímek sleduje právě i práci na tomto posledním sólovém albu. Zatím je k dostání pouze na video streamech společnosti Netflix.

Keith Richards a jeho nový dokument: Keith Richrads - under the influence | Foto: Reuters

Filmové plátno pro Richardse není žádnou novinkou. Jeho osobnost prý byla inspirací pro herce Johnyho Deppa, který ztvárnil postavu piráta Jacka Sparowa ve filmové sérii Piráti z Karibiku. Pro velký úspěch si piráta v dalších dílech zahrál rovnou Keith Richards osobně.

V loňském roce zase britský kytarista vydal k překvapení mnohých dětskou knížku. Děda Gus a já: Příběh mého dědečka a mé první kytary.

Teď Richardse čeká opět návrat do nahrávacího studia, chystá totiž nové album s kapelou Rolling Stones.

Pavlína Nečásková, Anna Maňourová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme