Shotgun festival hlásí první jméno. Do Hrádku přijede Call Super

Poprvé v Česku zahraje na začátku září elektronický hudebník a dj Call Super. Stal se prvním headlinerem Shotgun festivalu, jenž se jako jediný letní festival zaměřuje na progresivní oblasti elektronické a taneční hudby. Dvoudenní akce jako tradičně proběhne v Hrádku nad Nisou v blízkosti vodní nádrže Kristýna v místě zvaném Trojmezí. Letos v termínu 8. a 9. září.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Call Super

Call Super | Foto: Facebook

Joseph Richmond-Seaton aka Call Super si místo na scéně získal díky ceněným releasům na londýnském labelu Houndstooth spojeném se známým klubem Fabric. Seaton zaujal přímočarým technem, které však zároveň nepostrádá delikátní nálady a nečekané zvraty. Svůj nezpochybnitelný hudební talent a pak v roce 2014 stvrdil kritikou ceněným debutovým albem Suzi Ecto, kde přímočarost nahradil chutí experimentovat.

Letos Call Super debutoval na značce Dekmantel, pod alter egem Ondo Fudd vydal singl na labelu Trilogy Tapes. Na Shotgun festivalu se představí rovnou ve čtyřhodinovém vystoupení. Jména dalších hostů plánují pořadatelé zveřejňovat v průběhu letošního roku, již nyní ale uvolnily prvních 100 vstupenek za nejnižší cenu 440 korun.

Festival představil na severu Čech světoznámá jména jako například Akkord, Lenu Willikens, Instra:mental, dBridge, Boddiku, Interstellar Funk, Ansome, Headless Horseman či Orgue Electronique a mnoho dalších.

ogo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme