V pouhých 22 letech zemřela jediná dcera Whitney Houstonové

Bobbi Kristina Brownová, jediná dcera zesnulé popové legendy Whitney Houstonové a zpěváka Bobbyho Browna, zemřela ve věku 22 let. Posledních několik měsíců byla v kómatu. Světová média se odvolávají na prohlášení rodiny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jediná dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové – Bobbi Kristina Brownová – zemřela

Jediná dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové – Bobbi Kristina Brownová – zemřela | Zdroj: Reuters

„Zemřela 26. července obklopena rodinou. Konečně našla klid v rukou božích. Chceme ještě jednou všem poděkovat za obrovské množství lásky a podpory, kterou nám vyjadřovali v průběhu několika posledních měsíců,“ uvedla zástupkyně rodiny Kristen Fosterová.

Bobbi Kristina Brownová byla v kómatu od konce ledna. Tehdy ji její přítel Nick Gordon nalezl bezvládnou ve vaně plné vody. Okolnosti případu nebyly dosud objasněny.

Není jasné, jestli šlo o nehodu nebo pokus o sebevraždu. Objevila se i teorie, že vážná zranění způsobil mladé ženě její partner ve snaze dostat se k jejímu dědictví, to se ale nikdy nepotvrdilo.

Dívka utrpěla nevratné poškození mozku a její stav se pak už jen zhoršoval. Na konci června byla převezena do hospice.

Mnozí tvrdí, že se Bobbi Kristina Brownová nikdy zcela nevzpamatovala z matčiny smrti. Whitney Houstonová utonula nešťastnou náhodou ve vaně hotelového apartmá v Beverly Hills. Její mrtvé tělo bylo nalezeno 11. února 2012. K úmrtí přispěla i srdeční choroba a kokain, který známá zpěvačka užívala.

ČTK, Tea Veseláková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme