Karel Gott zpívá v New Yorku česky, slovensky, rusky i anglicky

Karel Gott dorazil mezi newyorské mrakodrapy. Po Chicagu, kde zahájil své krátké americké turné, zazpíval v sále Town Hall u Broadwaye.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karel Gott přijímá gratulaci

Karel Gott přijímá gratulaci

"Po premiéře v Chicagu mám ty nejlepší pocity. Jestli tady bude takové publikum, jako tam, tak se mám na co těšit," prozradil Karel Gott Radiožurnálu před koncertem v New Yorku.

Na svém miniturné vystoupí český zpěvák na Floridě a ještě jednou v New Yorku v Českém národním domě.

"Na Floridu pojedu poprvé v životě. A další zvláštností je, že druhé vystoupení v New Yorku bude v České národní budově, kterou jsem měl možnost si prohlédnout a bude tam vernisáž mých reprodukcí, obrazů. Takže mě fanoušci mohou, pokud budou mít zájem, poznat i jako výtvarníka," uvedl Gott.

Přehrát

00:00 / 00:00

Čím je nynější zpěvákovo miniturné osobité? Zeptal se Karla Gotta přímo v New Yorku zpravodaj ČRo Vít Pohanka.

Českému rozhlasu také prozradil, podle jakého klíče vybírá repertoár pro tamní publikum.

"Samozřejmě počítám s tím, že tady budou Češi, Slováci, někdy i Poláci - jako například v Chicagu, kde je velká komunita. Ale můžou tady být například i Rusové nebo Němci. Takže přecházím v jedné písni třeba do několika jazyků, pokud je tolikrát otextovaná," přiblížil Gott.

Vít Pohanka, Katarína Brezovská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme