Knihu Dívka v pavoučí síti si první zájemci pořídili třeba v pražské Lucerně

Další díl kultovní literární série Milénium je na světě. Tentokrát ho už nenapsal Stieg Larsson, ale jeho pokračovatel David Lagercrantz. Knihu Dívka v pavoučí síti si první zájemci mohli koupit už v noci v brněnské kavárně SKØG nebo v pražské Lucerně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stieg Larsson

Stieg Larsson | Foto: Facebook Stieg Larsson

„Knížky mám hrozně ráda, těším se na čtvrtý díl. Čtou se skvěle, pamatuju si, že jsem je kdysi dávno ani neodložila z ruky,“ popsala jedna z prvních majitelek nové knihy Dívka v pavoučí síti.

Podle Petry Nečkové z nakladatelství Host je kniha nejlepším titulem letošního roku.

„Je to knížka, na kterou se opravdu hodně čekalo. Byl okolo toho velký poprask už od začátku, kdy se kniha psala v utajení. Zdá se, že zájem opravdu je, že lidé přišli a stojí jim to za to přijít o půlnoci,“ řekla Nečková.

K trilogii Milénium přibude další díl. V Česku se začne prodávat Dívka v pavoučí síti

Číst článek

Kromě možnosti koupit si knihu návštěvníci mohli zhlédnout také speciální promítání filmu Muži, kteří nenávidí ženy. Mimo to na ně na místě čekal také fotokoutek, ve kterém se mohli vyfotit s představitelkou postavy Lisbeth Salanderové.

„Myslím, že se to fanouškům Milénia jen tak nepoštěstí vyfotit se s ní,“ dodala Nečková.

Klára Vičíková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme