Týdenní akce Audioknihy Nahlas přinese dvanáct nových titulů

Dvanáct nových audioknih dorazí příští týden na pulty kamenných a internetových obchodů. Na akci Audioknihy Nahlas je v Praze a Brně představí i někteří interpreti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivona Březinová CD + kniha

Ivona Březinová CD + kniha | Foto: Adam Kebrt

Nejnovější příběh detektiva Hercula Poirota nebo životopisný román Paní Hemingwayová jsou jen dva z titulů audioknih, které v pondělí dorazí na pulty knihkupectví. Začne tím týdenní akce Audioknihy Nahlas.

Ta chce upozornit na fenomén audioknih. „I když je teď audioknižní boom, pořád je třeba informovat o tom, jaké audioknihy a jakého typu zpracování u nás vychází,“ říká koordinátor akce Jakub Horák.

Aristokratka, Havlovy zápisky a 13 dalších. Na Velký knižní čtvrtek vychází očekávané tituly

Číst článek

Mezi novinkami, které uvede, jsou tři detektivní tituly, dva tituly pro děti, biografie nebo fantastický román. Část z nich představí jejich interpreti přímo v knihkupectvích v Praze a Brně. Organizátoři doufají ještě v Olomouc.

Podle Horáka taková podpora nijak neohrožuje tradiční vydavatele. „Audioknihy a tištěné knihy mohou vedle sebe velice dobře fungovat. Stejně jako knihy a film nebo divadlo,“ říká.

500 let staré knihy z Arménie dorazily do Prahy, od úterý budou vystaveny v Klementinu

Číst článek

Zdeněk Přidal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme