Zdeněk Štybar je opět zraněný, při cyklokrosu si potrhal vazy v rameni

Návrat do belgického města Ardooie se Zdeňku Štybarovi nevydařil. Po těžkém pádu v srpnovém silničním závodě Eneco tour se český cyklista ve stejném městě zranil i při cyklokrosovém závodě a musel na operaci ramene.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cyklokrosař Zdeněk Štybar

Cyklokrosař Zdeněk Štybar | Foto: Šárka Ševčíková | Zdroj: Český rozhlas

Jezdec stáje Omega Pharma – Quick-Step jel po osmém místě v Ronse teprve druhý cyklokrosový závod v sezoně, a Ardooie ale po kontaktu s bariérou upadl a vykloubil si rameno.

Podle vyjádření týmu prokázalo následné vyšetření potrhané vazy v rameni, které si vyžádaly operaci. Nemocnici opustí rodák ze Stříbra zítra. Více o době jeho rekonvalescence bude jasné 22. října po lékařské kontrole.

Jde už o druhé vážnější zranění českého cyklokrosového i silničního mistra v této sezoně. Před dvěma měsíci ve stejném městě, po pádu při spurtu čtvrté etapy silničního závodu Eneco tour, přišel o několik zubů a kvůli problémům s příjmem potravy přišel o účast na Vueltě.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme