Brno si Final Four EL basketbalistek nezahraje

Basketbalistky Frisco Sika Brno nezvládly třetí rozhodující utkání čtvrtfinále Evropské ligy a na palubovce Wisly Krakow prohrály 73:78. Do Final Four tak postupuje polský tým.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbal

Basketbal | Foto: Fotobanka stock.xchng

Wisla Krakov - Frisco Sika Brno 78:73 (26:24, 47:45, 63:57)

Utkání bylo vyrovnané od samotného začátku. Ani na jedné straně příliš nefungovaly obrany, a oba týmy tak nastřílely do poločasu téměř padesát bodu. Těsné vedení si držely domácí hráčky.

Ve třetí čtvrtině Krakow mírně ve skóre odskočil, Brno však stačilo pět minut před koncem zápasu vyrovnat. Na vítězství a postup to ovšem nestačilo. Wisla znovu zabrala a své další vedení už nepustila. České družstvo se tak rozloučilo s pohárovou Evropou.


Nejvíce bodů: Burseová 20, Fernandezová 17, Casto-Marquesová 14, Kobrynová 12 - Škerovičová 18, McWilliamsová a Grimaová po 15, Horáková a Vítečková po 8. Rozhodčí: Dmitrijev (Běl.), Schmid (Něm.), Ganijev (Rus.). Trestné hody: 13/10 - 18/14. Fauly: 13:13. Trojky: 4:9. Diváci: 2000. Konečný stav série: 2:1.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme