Basketbalisté Washingtonu oslavili po třech prohrách výhru. Satoranský pomohl čtyřmi body

Basketbalisté Washingtonu porazili New York Knicks v poměru 119:112 a přerušili tak sérii tří porážek v řadě. Na třetím vítězství Wizards v letošní sezoně se čtyřmi body podílel i jediný český zástupce v NBA Tomáš Satoranský.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský proti Houstonu

Tomáš Satoranský proti Houstonu | Zdroj: Reuters

Satoranský v domácím zápase proti Knicks odehrál 18 minut, během kterých stihl posbírat čtyři body, čtyři asistence a jeden doskok. V rámci hodnocení plus/minus se mu však příliš nedařilo, když zaznamenal 13 záporných bodů.

Washington měl po většinu zápasu výrazně navrch a postupně navyšoval svůj náskok, který po třech čtvrtinách činil 22 bodů.

Poslední dějství sice vyšlo lépe hostujícím Knicks, ale ani to už nemohlo basketbalisty Washingtonu připravit o třetí letošní výhru.

Nejproduktivnějším hráčem Wizards byli s 23 body John Wall a 21bodový Otto Porter. V barvách New Yorku se v tomto ohledu nejvíce činil Derrick Rose, jenž prohru svého týmu mírnil 27 body.

Navzdory vítězství však Washington i nadále zůstává daleko za pozicemi zaručujícími účast v play-off, když má po 11 odehraných duelech bilanci tří výher a osmi porážek. Další zápas hráče z hlavního města USA čeká v noci na pondělí, kdy se na domácí palubovce utkají s Miami Heat.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme