Bývalý fotbalista Slepička má za sebou premiéru v MMA. Svého soka porazil před limitem

Nastoupil za fotbalovou reprezentaci, s Libercem vyhrál titul, za Spartu třeba dával vítězný gól v derby se Slavií. Miroslav Slepička už ale s fotbalem skončil a výrazně změnil své sportovní zaměření – v sobotu večer poprvé nastoupil k zápasu smíšených bojových umění MMA.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bývalý fotbalista Miroslav Slepička má za sebou debut v MMA

Bývalý fotbalista Miroslav Slepička má za sebou debut v MMA | Foto: Martin Charvát | Zdroj: Český rozhlas

Bývalý fotbalista zvládl svou premiéru v MMA velmi dobře – už po půl minutě dostal svého soupeře, kterým byl Tomáš Vrána, na záda a za necelých 90 sekund už slavil vítězství způsobem K.O.

„Měl jsem od trenérů nakázáno, abych v prvním kole počkal. Já jsem ale čekat nechtěl, protože vím, že v postoji nejsem žádná hitparáda a že se líp cítím na zemi. Tak se to i vyvinulo, že jsme skončili na zemi, kde jsem to se štěstím vybojoval,“ prohlásil po zápase bývalý fotbalový reprezentant.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pocity z vítězství po zápase MMA se dají srovnat s euforií po vstřelení důležitého gólu, řekl po své premiéře v MMA bývalý fotbalista Miroslav Slepička

Příměr k pocitu z vítězství v oktagonu, tedy osmihranné kleci pro bojovníky MMA, pak hledal právě ve svém minulém zaměstnání.

„Přesně pro tenhle pocit jsem to dělal. Je to hrozně pomíjivé, ale je to hrozně krásné. Je to jako když dá člověk gól nějakému výbornému soupeři – třeba v derby. Je to srovnatelné s euforií, jako když dáte důležitý gól a tleská vám celý stadion,“

Jen tři metry od klece sledovali Slepičkův zápas jeho bývalí spoluhráči z Liberce a Sparty – Tomáš Zápotočný a Tomáš Řepka.

„Byly to hrozné nervy. Jen jsem se bál, aby ten zápas nebyl dlouhý. Viděl jsem svého kamaráda, tak by mi vadilo, kdyby ho někdo tloukl. Byl jsem ale přesvědčený, že to Slépa zvládne. Koukal jsem i jakou má figuru a svaly. Bomba,“ obdivoval bývalého kolegu Tomáš Řepka.

Martin Charvát, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme